Anasayfa / Haberler / 23 Nisan Hazırlıkları Başladı

23 Nisan Hazırlıkları Başladı

Lüleburgaz Belediyesi tarafından bu yıl 25’incisi düzenlenecek 23 Nisan Uluslar Arası Çocuk Şenliği hazırlık toplantılarının birincisi Belediye Hizmet Binasında yapıldı. Toplantıya Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Yücel Bilgiç, Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Soner Polat, Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan, belediye birim müdürleri ve sivil toplum kuruluşları katıldı.

Katılımcılar hazırlık toplantısında, 23 Nisan Uluslar Arası Çocuk Şenliği’nde gerçekleştirilecek etkinlikler için fikir alış-verişinde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan hazırlık toplantısına katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Her sene olduğu gibi bir önceki seneden daha güzel, daha etkileyici bir şenlik programı hazırlamalıyız. Fikir ve önerilere her zaman açığız.” diye konuştu.

Lüleburgaz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Reşide Candan hazırlık toplantısında şöyle konuştu: “Çeyrek yüzyılın çocukları ile birlikte olacağız. 25 yıl önce ilkokul birinci sınıfta olanlar şu anda bu şenliğin öğretmenleri, gönül verenleri, emektarları… Bu sene çok farklı bir şey yapalım demek isteyenler, fikirlerini hayata geçirmek isteyenler fikirlerinizi bekliyoruz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Üretken Çocuklar Fotoğraf Sergisi

Belediyemiz tarafından hazırlanan 26’ncı Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği programı kapsamında fotoğraf sergisi açıldı. Belediye ...