Anasayfa / Haberler / 27 Mart Dünya Tiyatro Günü Hazırlıkları Başladı

27 Mart Dünya Tiyatro Günü Hazırlıkları Başladı

27 Mart Dünya Tiyatro Günü hazırlıkları başladı. Belediyemiz tarafından 27 mart Dünya Tiyatro Günü ile ilgili kentimizin tiyatro ekipleriyle birlikte toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü ile ilgili tiyatro ekiplerinin talepler alındı. Yapılacak programın taslak çalışması belirlenerek gerekli düzenlemeler gerçekleştirildi. Gösteri yapacak ekipler oyunların isimlerini sundular. Tiyatro ekipleri tarafından oluşturulan komisyon Dünya Tiyatro Günü ile ilgili hazırlık çalışmalarını devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

6. kez 12 Yıldız Şehir Lüleburgaz!

Alışkanlık, bir halata benzer. Her gün bir lifi örer ve sonunda, onu koparamayacak kadar güçlü ...

Su deposu temizliği çalışmamız

İlçemiz İstiklal Mahallesi’nde bulunan içme suyu depomuzun periyodik olarak yapılan depo temizliği çalışmamız tamamlandı.

Başkan Gerenli’ye tebrik ziyaretleri devam ediyor

Belediye Başkanımız Dr. Murat Gerenli’ye tebrik ziyaretleri devam ediyor.