Anasayfa / Haberler / BİLİNÇLİ TARIM İLACI KULLANMA EĞİTİMİ TAMAMLANDI

BİLİNÇLİ TARIM İLACI KULLANMA EĞİTİMİ TAMAMLANDI

Lüleburgaz Belediyesi ve Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından “Bilinçsiz Tarım İlacı Kullanımının Önlenmesi” eğitimi verildi.

Aşkiye – Neşet Çal Sahnesi’nde bilinçsiz tarım ilacı kullanımını önlemeye yönelik olarak verilen eğitime Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Başkan Yardımcıları Rasim Aslan, Necmi İnci, Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Lüleburgaz Ziraat Odası Başkanı Mustafa Şener Birgün ve üreticiler katıldı.

Eğitim programında konuşmacı olarak katılan Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden  Yrd. Doç. Dr. Desen Köycü ve Yrd. Doç. Dr. Özgür Sağlam katılımcılara, bölgede görülen önemli bitki-fungal hastalık ve zararları, mücadele yöntemleri, hatalı tarım uygulamalarıyla ilgili önemli paylaşımlarda bulundu. Eğitim programının sonunda katılımcıların yönelttikleri sorular yanıtlandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

6. kez 12 Yıldız Şehir Lüleburgaz!

Alışkanlık, bir halata benzer. Her gün bir lifi örer ve sonunda, onu koparamayacak kadar güçlü ...

Su deposu temizliği çalışmamız

İlçemiz İstiklal Mahallesi’nde bulunan içme suyu depomuzun periyodik olarak yapılan depo temizliği çalışmamız tamamlandı.

Başkan Gerenli’ye tebrik ziyaretleri devam ediyor

Belediye Başkanımız Dr. Murat Gerenli’ye tebrik ziyaretleri devam ediyor.