Anasayfa / Haberler / Bütün ilerlemeler, insan fikrinin eseridir!

Bütün ilerlemeler, insan fikrinin eseridir!

İnsanlar olgunlaşmak için bazı şeylere muhtaçtır. Bir millet ki resim yapmaz, bir millet ki heykel yapmaz, bir millet ki fennin gerektirdiği şeyleri yapmaz; itiraf etmeli ki o milletin ilerleme yolunda yeri yoktur.

Şehit Pilot Üsteğmen İbrahim Gerçek İlkokulu’nda, bilim ve sanatla iç içe büyüyen ve öğrenen nesiller yetiştirmek için bilim sanat sokağı açıldı. 4 Ocak’taki Bilim Sanat Sokağı’nın açılışına Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Belediye Başkanımız Dr. Murat Gerenli, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sami Saçkan,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, birim müdürleri ve okul yöneticileri katıldı. Bilim Sanat Sokağı’ndaki sınıfların gezilmesinin ardından öğrenciler tarafından hazırlanan müzik dinletisi ilgiyle izlendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

6. kez 12 Yıldız Şehir Lüleburgaz!

Alışkanlık, bir halata benzer. Her gün bir lifi örer ve sonunda, onu koparamayacak kadar güçlü ...

Su deposu temizliği çalışmamız

İlçemiz İstiklal Mahallesi’nde bulunan içme suyu depomuzun periyodik olarak yapılan depo temizliği çalışmamız tamamlandı.

Başkan Gerenli’ye tebrik ziyaretleri devam ediyor

Belediye Başkanımız Dr. Murat Gerenli’ye tebrik ziyaretleri devam ediyor.