Anasayfa / Haberler / Çocuklarımızın Geleceği Daha İyi Olacak!

Çocuklarımızın Geleceği Daha İyi Olacak!

Lüleburgaz Belediyesi Kadın Davul Ritm Grubu önemli bir projeye imza attı. Grubun, ‘Lüleburgaz Ekinleri Projesi’ ile çocuklarımızın geleceği çok daha iyi olacak.

Ev hanımlarından ve çalışanlardan oluşan Lüleburgaz Belediyesi Kadın Davul Ritm Grubu üyeleri Reside Candan, İsmet Altay Süpürgeci, Elif Toköz, Burçin Altay, Sara Kaplan, Belma Akar, Esra Gerenli Veziroğlu, Yeşim Yılmaz, kadın erkek eşitliğine dikkat çekmek için 1 yıl boyunca belli aralıklarla erkek müzisyenlerden davul çalmayı öğrendi. Lüleburgaz Belediyesi 2016 Kadın Yılı Lansmanı’nda ilk kez sahne alan Kadın Davul Ritim Grubu, kentimizde belli aralıklarla küçük çaplı konserler vermeye devam ediyor.

Lüleburgaz Belediyesi Kadın Davul Ritm Grubu şimdi de çok önemli bir projeye imza attı. Kentimizde bulunan yardımsever vatandaşların desteğiyle yüksek öğrenimdeki maddi durumu yetersiz 23 öğrenciye burs imkanı sağladı. Grubun bu anlamlı projesi ulusal basında da yankı buldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

6. kez 12 Yıldız Şehir Lüleburgaz!

Alışkanlık, bir halata benzer. Her gün bir lifi örer ve sonunda, onu koparamayacak kadar güçlü ...

Su deposu temizliği çalışmamız

İlçemiz İstiklal Mahallesi’nde bulunan içme suyu depomuzun periyodik olarak yapılan depo temizliği çalışmamız tamamlandı.

Başkan Gerenli’ye tebrik ziyaretleri devam ediyor

Belediye Başkanımız Dr. Murat Gerenli’ye tebrik ziyaretleri devam ediyor.