Anasayfa / Haberler / Doğa’dan Başkan Emin Halebak’a ve Kevser Özkan’a Ödül

Doğa’dan Başkan Emin Halebak’a ve Kevser Özkan’a Ödül

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası ve Doğa Koleji Anadolu Lisesi t-MBA meclisinin düzenlediği “2017 Yılın Girişimcileri” ödülleri sahiplerini buldu.

Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezinde, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası ve Doğa Koleji Anadolu Lisesi t-MBA meclisi tarafından 2.’si düzenlenen “2017 Yılın Girişimcileri” ödül töreninde 11 ayrı kategoride ödüller sahiplerini buldu.

Ödül törenine Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Garnizon Komutanı Albay Nazmi Sezen, Belediye Başkan Yardımcıları Kevser Özkan, Necmi İnci, Rasim Aslan, Lüleburgaz Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Erdal Karakuş, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ergin Okandeniz, kurum müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kurumsal Başarı Ödülü

Ödül töreninde Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’a “Kurumsal Başarı Ödülü” verildi. Başkan Emin Halebak ödülünü Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya’nın elinden aldı. Başkan Halebak ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada şu ifadeleri paylaştı: “Bu bir girişimcilik zirvesi. Peki, burada girişimci olanlarla olmayanları ne ayırıyor? Biraz önce sadece duruyordum. Şimdi ise geziyor ve sınırlarımı belirliyorum. Sınırları belirleyen bensem ve nereye gidebileceğime özgür irademle karar verebiliyorsam, biraz sonra aşağıya inip burada dolaşabilecek gücü kendimde görebiliyorsam, bence her şey burada başlar. Yani buraya gelip çakıldıysam ve burada durup ineceksem inanınki girişimci olma şansına sahip değilim. Yani olduğunuz yerin size yetmediği ve bunu aşmak, büyütmek istediğiniz andan itibaren girişimci olmaya başlayacaksınız. Girişimcilik illa ticari anlamda değil, sosyal alanda da girişimci olabilirsiniz. Kültürel alanda, siyasi alanda birçok alanda girişimci olabilirsiniz. Sizlerde bu farkı yarattığınız süre içerisinde, yani benzerlerinizden ayrıldığınız süre içerisinde girişimci olmaya başlıyorsunuz. Başarılı girişimci olmak için sınırlarınızı siz belirleyin. Sınırlarınızın büyüklüğü ancak bilgi ve becerinizle eşit seviyede olacaktır.”

Yılın En Başarılı Kadın Yöneticisi

Lüleburgaz Belediyesinde ikinci ödülü ise “Yılın En Başarılı Kadın Yöneticisi” dalında Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan aldı. Kevser Özkan’a ödülünü Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez verdi.

Özkan ödülü aldıktan sonra yaptığı konuşmada: “Bir emeğin onurlandırılmasından duyduğum gururu sizinle paylaşıyorum. Bu ödülü Lüleburgaz’daki tüm kadınlar ve tüm genç kızlar adına almış olmaktan dolayı çok büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum.” Diye konuştu.

Ödül Alan Diğer Girişimciler

Yılın en Genç Girişimcisi Ödülleri; Alaattin Zofun, Özgün Balkan