Anasayfa / Haberler / Eğitim Salonlarının Tahsisleri Gerçekleştirildi

Eğitim Salonlarının Tahsisleri Gerçekleştirildi

Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası’nda bulunan eğitim salonlarının 2016 – 2017 çalışma dönemine ait tahsisleri gerçekleştirildi.

Tesisler Müdürü Samet Servet ile salonlarda çalışma yapacak dernek, vakıf ve toplulukların sorumlularının katıldığı değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda salonlarda eğitim görecek kişilere azami faydayı sağlamak için neler yapılabileceğine dair görüş alış verişinde bulunuldu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da, tiyatro, drama, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, mandolin, gitar, resim, satranç, mental aritmetik, bale, masa tenisi, hasta bakım refakatçi kursu, çini, izcilik kurslarının yapılacağı salonlarda çalışma yapmak isteyenler Lüleburgaz Belediyesi güvenlik-danışma biriminden detaylı bilgi alabilirler.