Anasayfa / Haberler / Kadın Kooperatiflerinin eğitimi devam ediyor

Kadın Kooperatiflerinin eğitimi devam ediyor

Türkiye’nin dört bir yanından 10 kadın kooperatifi kentimize gelerek Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisinde(LYKA) eğitim kampına girdi. Kooperatif üyeleri, 26 Ekim’de ‘E-Ticaret Eğitimi’, 27 Ekim’de de ‘Web Sitesi Kurulumu Eğitimi’ aldılar.

Lüleburgaz Belediyesi Kadın Kooperatifleri Eğitim Kampı’na katılan kooperatif üyeleri 25-30 Ekim tarihleri arasında LYKA’da, temel bilgisayar okuryazarlığı, e-ticaret eğitimi, web sitesi kurulumu eğitimi, sosyal medya ve dijital pazarlama eğitimi alacaklar.

Kampa katılan kooperatifler:

Lüleburgaz/Kadın Akademisi Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi, Balıkesir/Gönen Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, İzmir/Ortaca Gadıneli Kadın Girişimi Kooperatifi, Antalya-Muratpaşa/ S.S. Turizm Gıda Çevre Kadın Girişimi Üretim ve İletişim Kooperatifi, Antalya-Konyaaltı/ S.S. Engelliler ile Engelli Çocuk Annelerine Destek Kadın Girişimi Üretme ve İşletme Kooperatifi, Ayvalık/Gençişi Kooperatifi, Artvin-Merkez/Artvin Kadın Girişimciler, Tekirdağ-Süleymanpaşa/ Hayal Adası Kadınları, Silivri Çiftçi Kooperatifi, Aydın-Kuşadası/Kuşadası Kadın Girişimci Üretim ve İşletme Kooperatifi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Su deposu temizliği çalışmamız

İlçemiz İstiklal Mahallesi’nde bulunan içme suyu depomuzun periyodik olarak yapılan depo temizliği çalışmamız tamamlandı.

Başkan Gerenli’ye tebrik ziyaretleri devam ediyor

Belediye Başkanımız Dr. Murat Gerenli’ye tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Bütün ilerlemeler, insan fikrinin eseridir!

İnsanlar olgunlaşmak için bazı şeylere muhtaçtır. Bir millet ki resim yapmaz, bir millet ki heykel ...