Anasayfa / Haberler / Kaldırım ve Yol Bakım Çalışmalarımız Devam Ediyor

Kaldırım ve Yol Bakım Çalışmalarımız Devam Ediyor

Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından şehrimizde kaldırım ve yol bakım çalışmalarımız devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında, Eczacıbaşı Caddesinin Sakızköy Caddesi ile Kenar Caddesi arasında kaldırım yapım çalışmaları tamamlandı. Okullar Caddesi’ndeki yolun onarım çalışması tamamlandı. Durak Mahallesi demiryolu ile mezarlık arasında kaldırım yapım çalışmalarına başlandı. Güneş Mahallesi, Eczacıbaşı Caddesine cepheli semt spor alanındakaldırım yapım çalışmaları devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

6. kez 12 Yıldız Şehir Lüleburgaz!

Alışkanlık, bir halata benzer. Her gün bir lifi örer ve sonunda, onu koparamayacak kadar güçlü ...

Su deposu temizliği çalışmamız

İlçemiz İstiklal Mahallesi’nde bulunan içme suyu depomuzun periyodik olarak yapılan depo temizliği çalışmamız tamamlandı.

Başkan Gerenli’ye tebrik ziyaretleri devam ediyor

Belediye Başkanımız Dr. Murat Gerenli’ye tebrik ziyaretleri devam ediyor.