Anasayfa / Haberler / Lyubimets’le Ortak Projeye İmza Atıldı

Lyubimets’le Ortak Projeye İmza Atıldı

“INTERREG IPA SÖİ Bulgaristan – Türkiye” programının 2014-2020 dönemi Avrupa Komisyonu tarafından onaylandı. Bulgaristan’ın Haskovo Lyubimets Belediyesi ve Lüleburgaz Belediyesi programın öncelik ekseni içinde yer alan “Çevre” ve “Turizm” başlıkları altında iki ayrı proje sunma kararı aldı.

26 Şubat 2016 tarihinde Lyubimets Belediye Başkanı Anastas Anastasov yönetimindeki heyet Lüleburgaz Belediyesi Başkan, Başkan yardımcıları ve proje ekibi ile bir araya geldi.

Söz konusu programa sunulmasına karar verilen projelerin kısaca değerlendirmesi yapıldı. Değerlendirmenin ardından Anastas Anastasov ve Emin Halebak her iki kent arasında yeniden kurulacak işbirliğinin temelini oluşturan “Proje Ortaklık Sözleşmesi”ni imzaladı.