Anasayfa / Haberler / Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezi Belediyemize Tahsis Edildi

Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezi Belediyemize Tahsis Edildi

Halk Eğitim Merkezinde bulunan Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezi, belediyemize tahsis edildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ile 2002 yılında imzalanan protokol kapsamında Halk Eğitim Merkezinde bulunan Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezi 10 yıllığına Lüleburgaz Belediyesi ile ortaklaşa kullanılmak üzere belediyemize tahsis edilmişti. 2008 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından fesh edilen protokol, mahkemenin 2016 yılında verdiği kararla tekrar belediyemize tahsis edildi. Protokolün kalan süresi olan 4 yıl boyunca Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezi’nin kullanımı belediyemiz tarafından gerçekleştirilecek.

Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilmek istenen etkinlikler için müracaatlar Tesisler Müdürlüğü’ne yapılacak.