Anasayfa / Haberler / Sevgililer Günü’nde Sevgi Şiirleri Okuduk

Sevgililer Günü’nde Sevgi Şiirleri Okuduk

Lüleburgaz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında Aşkiye – Neşet Çal Sahnesi’nde şiir dinletisi düzenlendi.

Lüleburgaz Belediyesi Kent Oyuncuları tarafından Sevgililer Günü’nde sevgi şiirleri okundu. Şiir dinletisini, K.Budak Çal ve Necla Çetinkaya yönetti. Binnur Dinç’in sunduğu programın müzik yönetmenliğini Ahmet Cem Saim yaptı. Müzik, Işık ve Efektte Bora Çetinkaya yer aldı. Sahne dekoru da K.Budak Çal ve Çağrı Durmaz tarafından hazırlandı.

İki bölümde gerçekleşen programda, Can Yücel, Ümit Yaşar Oğuzcan, Cemal Süreya, Melih Cevdet Anday, İclal Aydın, Mehmet Coşkundeniz, Ahmet Selçuk İlkan, Atilla İlhan, Ataol Behramoğlu, Cahit Sıtkı Tarancı, Bedri Rahmi Eyüboğlu ve Cahit Külebi gibi önemli şairlerin şiirleri okundu.