Anasayfa / Haberler / Tarım-Hayvancılık Süt Ürünleri ve Tohum Fuarı

Tarım-Hayvancılık Süt Ürünleri ve Tohum Fuarı

Yedinci Trakya Tarım-Hayvancılık Süt Ürünleri ve Tohum Fuarı Lüleburgaz Kapalı Pazar Yeri ve Semt Merkezinde 9 Mayıs’ta açıldı.

Renkly Fuarcılık tarafından organize edilen ve belediyemizin katkıları ile gerçekleştirilen fuarda sektörün en önemli firmalarının tarım makineleri, tarım ürünleri ve hayvanlar yer alıyor. Lüleburgaz ve çevre il-ilçelerden gelen vatandaşlar fuarı ilgiyle izliyor.

Son teknoloji tarım makinelerinin ve tarım ürünlerinin sergilendiği fuar, 13 Mayıs Pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. 2018’de yılın traktörü ünvanını alan 175 beygir gücündeki ‘Valtra’ marka traktör de ‘Pelvan Traktör Hattat Valtra Bayii’ aracılığıyla Lüleburgaz’daki Trakya Hayvancılık Süt Ürünleri ve Tohum Fuarı’nda yer alıyor. Traktör, saatte 130 kilometre hıza ulaşması nedeniyle 2018’de Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi.

Fuara gelen tüm katılımcıları standımıza bekliyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

5. Trakya Hayvancılık Süt Ürünleri ve Tohum Fuarı Açıldı

5.Trakya Hayvancılık Süt Ürünleri ve Tohum Fuarı Lüleburgaz Kapalı Pazaryeri’nde açıldı. Belediyemiz ve Renkly Fuarcılık ...