Anasayfa / Haberler / Tenis Kulübü’nden Başkan Emin Halebak’a Ziyaret

Tenis Kulübü’nden Başkan Emin Halebak’a Ziyaret

Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Kırklareli’nde düzenlenen 8-9-10 yaş tenis turnuvasına katılan sporcular Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ı ziyaret etti.

Lüleburgaz Tenis Kulübü 8 yaş kategorisinde 10 sporcu, 9 yaş kategorisinde 6 sporcu,10 yaş kategorisinde kızlarda 1, erkeklerde 2, toplamda 19 sporcuyla katıldı. 9 yaş kategorisinde kızlar grubunda Göksu Altıntaş birinci, Nehir Beren Uzuntekin de ikinci oldu.

Çiftlerde Lüleburgaz Tenis Kulübü sporcularından Irmak Aksu ve Nehir Beren Uzuntekin ikilisi birinci Duru Güreler Zeynep Kaya ikilisi ikinci oldu. 9 yaş erkeler grubunda Kutay Çakır ikinci oldu. Consolation grubunda yine Lüleburgaz Tenis Kulübü sporcularından Emre Yaman birinci olurken Ege Kutluer de ikinci oldu. 10 yaş kızlar grubunda Lüleburgaz Tenis Kulübü sporcusu Anday Toprakkıran birinci oldu.

Lüleburgaz Tenis Kulübü Başkanı Enver Ordukaya ve sporcular, Belediye Başkanı Emin Halebak’ı ziyaret ederek tenise verdiği katkılardan dolayı teşekkür ettiler.