Anasayfa / Haberler / Web Sitenizi Bizimle Yapmak İster Misiniz?

Web Sitenizi Bizimle Yapmak İster Misiniz?

Lüleburgaz Belediyesi 2016 Kadın Yılı Etkinlikleri kapsamında, Kırklareli Üniversitesi ve Belediyemiz tarafından kadınlara yönelik ücretsiz programlama eğitimi verilecek.

Kadınlara yönelik ücretsiz programlama eğitimi Django Girls organizasyonu tarafından 24 Aralık’ta Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisinde (LYFA) verilecek.

BAŞVURU YAP!

İlk web sitenizi bizimle birlikte yapmak ister misiniz?

Django Girls Lüleburgaz

Nasıl web sitesi yapılacağını öğrenmek istiyorsanız size iyi haberlerimiz var! Yeni başlamak isteyenler için tek günlük bir atölye düzenliyoruz!

Eğer dizüstü bir bilgisayarınız varsa etkinliğe başvurabilirsiniz! Daha önceden programlama bilginiz olması gerekmiyor. Size programlamanın nasıl bir şey olduğunu göstermek ve bizden biri olma fırsatı vermek istiyoruz!

Atölyelerimiz ücretsiz. Fakat kısıtlı sayıda kontenjanımız var. Etkinliğimiz için son başvuru tarihi 16 Aralık 2016!

Atölyeye başvurun!

Eğer dizüstü bir bilgisayarınız varsa etkinliğe başvurabilirsiniz! Daha önceden teknik bilginiz olması gerekmiyor. Atölyelere daha önce programlama yapmamış insanlar için. Bir atölye katılımcısı olarak: Kendi websitenizi yapabileceğiniz bir günlük bir atölyeye katılmış olacak, bizlerle birlikte öğle yemeği yiyecek diğer katılımcılar ve mentörlerle tanışacaksınız. Sadece 30 kişilik yerimiz var, o yüzden başvuru formunu dikkatli doldurun! Kendinizi ne kadar iyi anlatırsanız seçmeleri o kadar rahat yaparız!

Başvurularımız açıldı!

Başvurularınızı 16 Aralık 2016 tarihine kadar yapabilirsiniz. Sizlere 19 Aralık 2016’ya kadar cevap döneceğiz! Başvuranlar epostalarını takip etsin. Başvurunuz kabul edilirse tekrar sizden onay isteyeceğiz. Eğer 20 Aralık 2016 tarihine kadar onay alamazsak, gelmek istemediğinizi düşünerek diğer adaylara hak tanıyacağız!

Web siteleri ve programlama ile ilgili önceden bilgim olması gerekiyor mu?

Hayır! Atölyeler başlangıç seviyesinde olacak. Daha önce programlama bilmenize gerek yok. Ama daha önceden az teknik bilginiz varsa (örn. CSS veya HTML) gene de başvurabilirsiniz!

Dizüstü bilgisayarımı getirmeli miyim?

Evet. Makinamız yok, o yüzden bilgisayarı sizin getirmenizi bekliyoruz. Aynı zamanda atölyede yaptığımız herşeyi yanınızda götürebilmenizi istiyoruz.

İngilizce bilmiyorum gene de başvurabilir miyim?

Evet. Atölyeyi Türkçe yapacağız.

Lüleburgaz’da yaşamıyorum gene de başvurabilir miyim?

Evet, ancak seyahat ve konaklama masraflarınızı karşılayamıyoruz.

Bilgisayarımda daha önceden bir şey kurmam gerekiyor mu?

Evet. Atölyelerden önce bilgisayarınıza Django kurulmasını isteyeceğiz. Eğitmeniniz size etkinlikten önce yardımcı olacaktır.

Ne zaman ve nerde olacak?

Etkinliğimiz 24 Aralık 2016 günü olacak. Etkinlik Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde olacak. Etkinlik sabah 09:00’dan akşam 18:00’e kadar sürecek. Bütün katılımcılarımızdan etkinlik bitimine kadar kalmalarını bekliyoruz.

Yemek olacak mı?

Evet. Sponsorumuz sayesinde atölye sırasında yiyeceğimiz ve atıştırmalıklarımız olacak.