Anasayfa / Haberler / Yangın Söndürme ve Kurtarma Tatbikatı Gerçekleştirildi

Yangın Söndürme ve Kurtarma Tatbikatı Gerçekleştirildi

Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu’nda yangın tatbikatı gerçekleştirildi.
Tatbikatta, itfaiye ekipleri aldığı yangın ihbarının ardından yangın alanına geldi. Okul binasında bulunan okul personeli kurtarıldı. Yaralı birine nasıl davranılması gerektiği itfaiye ekipleri tarafından gösterildi.
Daha sonra üniversite bahçesinde kurulan küçük platformda ateş yakıldı. Kullanılmaya hazır olan yangın tüpleri ile ateşin nasıl söndürüleceği Lüleburgaz Belediyesi İtfaiye Müdürü Ceyhun Akgöl tarafından gösterildi. Tatbikat başarıyla tamamlanarak sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öğrenciler Tatbikatı Başarıyla Gerçekleştirdi

Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi Müdürlüğü’nde, Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında Belediyemiz İtfaiye ...