Borç yapılandırmada son gün 31 Aralık

7 Aralık 2020

Borç yapılandırmada son gün 31 Aralık

Belediyemize vadesi 31 Ağustos 2020 tarihinden önce borcu olan vatandaşlarımızın, borç yapılandırması için son başvuru tarihi 31 Aralık 2020 Perşembe. Vatandaşlar bu süre içinde ister peşin, ister 6, 9, 12 ve 18 taksite kadar ödeme seçenekleriyle borçlarını Vadesi Geçmiş Alacaklar Birimi’ne başvurarak yapılandırabilecek.

17 Kasım 2020 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren 7256 sayılı kanun gereği mükelleflere vadesi 31 Ağustos 2020 tarihi öncesine ait borçları yapılandırma fırsatı sunuldu. Bu kapsamda Lüleburgaz Belediyesi’ne borcu olan vatandaşlar borçlarını yapılandırarak ödeme kolaylığına kavuştu. 31 Ağustos’tan öncesini kapsayan borçların yapılandırılması başvurusu 31 Aralık Perşembe günü mesai saati bitimine kadar Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası’nda Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne ve Vadesi Geçmiş Alacaklar Birimi’ne yapılacak.

18 taksite kadar imkan

Vadesi 31 Ağustos 2020 tarihinden önce Lüleburgaz Belediyesi’ne olan borçlar peşin, 6, 9, 12 ve 18 taksit ödeme seçenekleriyle yapılabilecek. Başvurular, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne ve Lüleburgaz Belediye Hizmet Binası’na Vadesi Geçmiş Alacaklar Birimi’ne 31 Aralık 2020 tarihine kadar gerçekleştirilebilecek.

Hangi borçları kapsıyor?

Vadesi geçmiş borçlara yönelik sunulan yapılandırma fırsatı şu borçları kapsıyor; Emlak Vergisi, Çevre ve Temizlik Vergisi, Su Borçları, İlen ve Reklam Vergisi, İdari Para Cezaları, Kanun Kapsamındaki Diğer Borçlar.

• Yapılandırma başvuru formuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.