Durak Mahallesi’nde içme suyu hattı birleştirme çalışması “08.00 ile 17.00 arasında kesinti olacak”

28 Eylül 2021

Lüleburgaz Belediyesi Durak Mahallesi’nde tamamen sağlıklı ve uzun ömürlü içme suyu hattı çalışmaları kapsamında düktil boru birleştirme çalışması gerçekleştirecek. Bu kapsamda 29 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 08.00 ile 17.00 arasında Durak Mahallesi’nde su kesintisi uygulanacak.Lüleburgaz Belediyesi’nin kent genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmaları devam ediyor. Kentin çeşitli bölgelerinde noktasal tespitler gerçekleştiren Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri bu doğrultuda Durak Mahallesi’ndeki içme suyu hattını yenileniyor. Bu kapsamda Durak Mahallesi’nde fiziki ömrünü tamamlamış içme suyu boruları yerine daha sağlıklı ve uzun ömürlü düktil boru döşemesi gerçekleştiren ekipler, 29 Eylül Çarşamba günü 200 milimetre çapında düktil boru birleştirme çalışması gerçekleştirecek. Çalışma nedeniyle 08.00 ile 17.00 saatleri arasında Durak Mahallesi’nde su kesintisi uygulanacak.