Lüleburgaz Belediyesi Personel Hizmetleri Anonim Şirketi Personel Alım İlanı

25 Eylül 2019

Lüleburgaz Belediyesi Personel Hizmetleri Anonim Şirketi Personel Alım İlanı

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ PERSONEL HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ bünyesinde çalıştırılmak üzere aşağıda özellik ve sayıları belirtilen personel alımı yapılacaktır. Başvuruların kapsamlı bir özgeçmiş ile Lüleburgaz Belediyesi Personel Hizmetleri Anonaim Şirketi’nin Özerler Mahallesi İstanbul Caddesi Numara 51/1 Ata İş Merkezi Kat:1 İşyeri No:102 adresine 26/09/2019 – 02/10/2019 tarihleri arasında 08:30- 17:30 saatleri itibari ile şahsen yapılması gerekmektedir.

Kişilerin tek bir pozisyona başvurma hakkı vardır.

Sınav sonuçları Lüleburgaz Belediyesinin https://luleburgaz.bel.tr internet adresinden ilan edilecek; adaylara ayrıca bilgilendirme yapılmayacaktır.

Başvuru evrakları eksik olanlar ile başvuru şartlarını taşımadıkları tespit edilenler sınava davet edilmeyecektir.

09/04/2018 tarih ve 2018/11608 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı gereği belirlenen tüm adaylar için geçerli genel şartlar;

1.Türk Vatandaşı olmak

2.18 yaşını tamamlamış olmak

3.Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkum olmamak

4.Askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş olmak, askerliğini yapmış,  erteletmiş ya da yedek sınıfa ayrılmış olmak

5.Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak

6.Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapılmış olmak

ŞOFÖR (10 ADET)

• D, C veya E sınıfı ehliyete sahip olmak ile birlikte tercihen G sınıfı ehliyete sahip olmak
  • SRC 2 ve SRC 4 belgesine sahip olmak
  • Psikoteknik belgesine sahip olmak
  • 45 yaşını doldurmamış olmak
  • En az 3 (üç) yıl deneyimli
  • Vardiya sisteminde çalışabilecek
  • Yoğun iş temposu ve esnek mesai uygulamalarına ayak uydurabilecek
  • En az lise mezunu
  • Seyahat engeli olmayan
  • Lüleburgaz’da ikamet edebilecek

Şoför İçin İstenen Belgeler

• Diploma
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • Ehliyet, SRC Belgeleri ve Psikoteknik Belgelerinin Aslı ve Fotokopisi
  • En az 3 yıl deneyimini gösterir onaylı resmi belge
  • Taahhütname ( Şirketten temin edilecektir)
  • Sağlık beyanı (Şirketten temin edilecektir)

YAZILI SINAV YERİ: Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi

TARİH: 03.10.2019   SAAT: 09:30 (Bağımsız değerlendiriciler tarafından yapılacak yazılı sınavda başarılı olanlar  mülakata davet edilecektir. Mülakata çağırılacakların listesi 03.10.2019 tarihinde saat 17:00’ de https://luleburgaz.bel.tr adresinde ilan edilecek, ayrıca bildirimde bulunulmayacaktır.

MÜLAKAT YERİ: Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi

TARİH: 04.10.2019 SAAT:09:00 (Lüzum görülmesi halinde uygulama sınavı da yapılabilecektir.)

HAYVAN BAKICISI (4 ADET)

• Lüleburgaz Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevinde; nöbet, temizlik, hayvanları tutma, yakalama, besleme ve hayvanların bakımı işlerinde ve belediye mücavir alanı içerisinde sokak hayvanlarını yakalama, toplama ve besleme işlerinde çalışabilecek.
  • Vardiya sisteminde çalışabilen
  • En az lise veya dengi okuldan mezun olan
  • 35 yaş sınırını aşmamış
  • Kedi, köpek fobisi olmayan
  • Lüleburgaz’da ikamet edebilecek
  • Herhangi bir kurumun sokak hayvanı bakım evinde gönüllü ya da maaşlı çalışmış olanlar öncelikli değerlendirilecektir.

Hayvan Bakıcısı İçin İstenen Belgeler

• Diploma
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  • Taahhütname ( Şirketten temin edilecektir)
  • Sağlık beyanı (Şirketten temin edilecektir)

YAZILI SINAV YERİ: Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi

MÜLAKAT YERİ, TARİHİ ve SAATİ: Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi

TARİH:04.10.2019  SAAT: 14:00 (Lüzum görülmesi halinde uygulama sınavı da yapılabilecektir.)

DİĞER DUYURULAR