Otopark Abonelerimizin Dikkatine!

16 Temmuz 2021

Otopark Abonelerimizin Dikkatine!

Belediyemize ait Katlı Otopark İşletmesi, 27 Mayıs Otoparkı (Ekin Atölyesi yanı) ve Kent Ormanı girişi entegre olarak çalışmaya başlayacağından, bugüne kadar almış olduğunuz otopark abone kartlarındaki bilgileriniz sistemde kayıtlı olan aracınızın plakasına tanımlanacaktır (plaka bilgileriniz değişti ise Katlı Otoparka müracaat etmeniz gerekmektedir) ve kartınızdaki tüm bakiyeniz plakanıza aktarılacaktır. Belediyemize ait tüm otoparklarda plaka okuma sistemi ile giriş çıkış yapabilir, bakiyeniz azaldığında Katlı Otopark İşletmemizden hesabınıza para yükleyebilirsiniz.

Tesisler Müdürlüğü tarafından bu güne kadar verilmiş günlük 10 saat ücretsiz kullanım hakkı olan aboneler (engelli, şehit yakını, gazi/gazi yakını) de sisteme tanımlanacaktır. Katlı Otopark ve 27 Mayıs Otoparkında günlük 10 saatlik ücretsiz kullanımdan faydalanan eski ve yeni abonelerin Kent Ormanına girişleri ücretsiz olacaktır.

Lüleburgaz Belediye Meclisinin 21/05/2021 tarih ve 2021/53 sayılı kararına göre engelli bireylere (Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından alınacak engelli kimlik kartı olması ve araç ruhsatının engelli kimlik kartı sahibine ait olması koşuluyla); şehit yakınlarına, gazi/gazi yakınlarına (belge gösterilmesi koşuluyla)  günlük 10 saat ücretsiz kullanım hakkı tanınması için Lüleburgaz Belediyesi Tesisler Müdürlüğüne dilekçe ile başvurulması gerekmektedir.