Vatandaşlarımızın Bilgisine!

20 Mart 2020

Vatandaşlarımızın Bilgisine!

Ülkemizin içinde bulunduğu Koronavirüs salgınının yayılma riskine karşı tedbir amacıyla yayınlanan İçişleri Bakanlığı’nın ek genelgesi kapsamında;

• Belediyemize ait iş yerlerinde kiracı olan ve faaliyeti durdurulan esnafımızdan 16 Mart 2020 tarihi itibari ile faaliyetinin durdurulduğu süre boyunca kira ücreti alınmayacaktır. Ayrıca faaliyetinin durdurulduğu süre kadar sözleşmesi uzatılacaktır.
  • Ek genelge kapsamında faaliyeti durdurulmayan ve belediyemize ait iş yerlerinde kiracı olan esnafımızın kira ödemelerinin gecikmesi halinde esnafımıza, ülkemizin ekonomik şartları göz önünde bulundurularak 16 Mart 2020 tarihi itibari ile herhangi bir gecikme zammı uygulanmayacaktır.
  • 11 Mart 2020 tarihinden bugüne kadar olduğu gibi salgına karşı mücadele sürecinde birikmiş su borcundan dolayı vatandaşlarımızın suları kesilmeyecektir.